Avril-Lavigne-Fens.Dir.Bg™ // The Best BG Fan Site About Avril Lavigne // Two years Online

 

 
Рейтинг: 3.00
(1204)
Начало
Аврил Лавин
Галерия
Медия
Анкета
Abbey Dawn
Стил
Видео
Новини
Fun Zone
Lyrics
Песни и клипове


Чат стая За сайта ^*^Avril's Fans^*^ Гласувайте Визитка на сайта Конкурси & Игри

Новини / Статии,интервюта и новини

09 Август 09, 18:20 / Автор: avril-lavigne-fens.dir.bg
По пътя с....Аврил Лавин

Това е статия от списанието People.Интервюто взема Jessica Herndon.На снимката можете да видите Аврил в блуза  и джински на  Abbey Dawn.
По време на турнето Аврил е просто "прекрасно момиче".Розова китара и удобни джинси-това е всичко което й е нужно.
Пътешествието по света и излизането пред стотици фенове кара Аврил да започне да разсъждава над"гардеробните"въпроси."Всяка вечер,аз се питам,а какво ми е нужно?",разказва 23-годишната Аврил Лавин."Но аз просто съм удивена от моите прекрасни дрехи".По време на своето The Best Damn Tour по 45-те градове,Аврил накрая казала,как преди да започне да излиза на концерти,тя пуснала своя собствена линия за дрехи.

Сега твоя живот отличава ли се от твоя преден живот като "Sk8er Girl"?"По време на моето първо турне,аз спах на седялка и ние обядвахме с пица.Това толкова вреди на здравето."
Сега в своята диета поп-пънк принцесата яде много зеленчуци и не пропуска нито един момент,в който може да се види със своят мъж Дерик Уибли."Аз плача,когато той си отива",-споделя Аврил."Когато аз заспивам,аз му звъня и ние разговаряме часове."
Когато Аврил  не говори по телефона,тя гледа телевизор в автобуса,занимава се с друхите си и с йога.Но какво не влиза в нейното свободно време?Четенето."Хората говорят,че аз съм бременна-Това не е истина!"(накрая тя каза че е пазарувала в детски магазина за шоуто  Pop Fiction.)"Децата ще дойдат по-нататък"-казва тя.
Сега тя планира получаването на нови роли,като нейната роля в Fast Food Nation,пускането на нова линия за дрехи в  Kohl's под името Abbey Down,концерти и други неща.
"Моята любима част от деня,-казва Аврил,-това е вечерта,аз мога да си взема душ и да си сложа пижамата.Аз обичам да живея в автобус!"


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9423